Bună seara !
Stau într-un bloc construit în urmă cu 5 ani , trei ani a fost administrat de dezvoltator (blocul unde locuiesc cât şi celelalte două care au fost construite după) , el plătea apa cât şi curentul . În urmă cu doi ani am făcut contract cu Eon şi am devenit clienţii lui , dar curentul de pe casa scării a rămas pe contorul vechi ( cel de şantier) pentru că nu avem asociaţie. Tot de doi ani cei de la Urbica se „chinuie” să înfiinţeze asociaţia ( la momentul ală am optat pentru ei , dintre toate variantele găsite) . În tot acest timp au invocat tot felul de motive pentru că nu se face asociaţia, dar încasează bani pentru administrare ( 16 lei/ap) pentru că se duc şi plătesc factura la apa, ce vine pe numele dezvoltatorului.
În urmă cu trei zile a fost deconectat curentul de pe casa scării , noi nu am mai plătit de doi ani, nu aveam cui plăti şi a venit dezvoltatorul să ne spună că avem 15 mii lei datorii , a venit o factură cu o regularizare pentru 3 ani şi jumătate. Am făcut o şedinţă unde am aflat că cel de la Urbica nu are nici un act de predare primire , nu ştie ce datorii sunt în urmă şi că nu poate face nimic până nu suntem la zero cu furnizorii . Mă puteţi ajuta cu sfaturi , păreri ?