as vrea sa stiu daca a intrat cineva in posesia registrului de evidenta a fp - registru care se solicita si se elibereaza de catre anfp
daca, da, as vrea sa stiu daca este o procedura aparte sau este o adresa prin care se solicita acest registru
multumesc
o zi buna
art.10 a fost modificat prin Hotararea nr. 522/2007 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 432/2004 privind dosarul profesional al functionarilor publici , care a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 397 din 13.06.2007. ;)
....
13. Articolul 10 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 10. - (1) Registrul cuprinde elementele de identificare ale functionarilor publici, numarul si data actului administrativ de numire, modificare, suspendare si incetare a raporturilor de serviciu, temeiul legal al modificarii, suspendarii si incetarii raporturilor de serviciu, durata modificarii si suspendarii raportului de serviciu, precum si numele, prenumele si functia detinuta de persoana care a facut inregistrarea.
(2) Fiecarui functionar public ii va fi alocat un spatiu individual in registru.
(3) Corectarea erorilor materiale se face astfel incat sa poata fi vizibile vechea inregistrare si datele exacte."
multumesc ptr lamuriri
ref forma scrisa a acestui registru, o sa il facem respectand coloanele
ref forma electronica
la institutia unde lucrez am facut registrul in excel, primul sheet este cu datele de identificare ale institutiei
pe al doilea sheet am trecut, in ordinea numirii, toti functionarii publ
daca la un fp au fost mai multe modif, suspen, am introdus rand nou
ca sa fiu mai explicit, nu am facut un sheet pentru fiecare fp
cum ar fi corect? fiecare fp cu foaia sa, ca la acel registru in forma scrisa, sau pe o foaie toti, avand in vedere ca pe PC poti insera rand
multumesc celor care raspund si o zi buna