avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare ,clauza nerespectata....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare ,clauza nerespectata....

buna ziua,
contract de vanzare pentru doi dintre copii a fost facut in 2010 (cu clauza de intretinere pana la moarte si a doua clauza sa dea amandoua parti cate 50 euro pe luna) ,acum de doua luni mama a cazut la pat cu un avc si are mai multa nevoie de ajutor din partea lor ca nici o data,ajutorul intarzie sa apara si nici nu cred ca va aparea din partea uneia din parti ,tata vrea sa rezilieze contractul pentru pentru nerespectarea contractului si revenirea locuintei inapoi la ei,se poate rezilia fara prezenta sau semnatura partii (copil)care nu a respectat contractul?
Ce trebuie sa faca ?
Multumesc
ionel
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
ion33, utilizator
Cel mai recent răspuns: ion33 , utilizator 11:18, 25 Februarie 2019
Trebuie formulată o acțiune în instanță cu acest obiect.
multumesc,partile trebuie sa fie prezente,martori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutie , variante imi propuneti ?????? dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)
Restituire cotizație azil de bătrâni Valerică09 Valerică09 Tatăl meu a suferit un AVC în urma căruia a rămas la pat. Am hotărât să îl interna într - un centru de batrani, iar după 3 zile de la internare a ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez chiriile platite in anvans? alice_nicole alice_nicole Ne confruntam cu urmatoarea situatie... Am incheiat un contract de inchiriere in anul 2008 pe o perioada de aproximativ 5 ani, contractul urmand a se incheia ... (vezi toată discuția)