avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire cotizație azil de bătrâni
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire cotizație azil de bătrâni

Tatăl meu a suferit un AVC în urma căruia a rămas la pat. Am hotărât să îl interna într - un centru de batrani, iar după 3 zile de la internare a suferit un alt AVC și de atunci este în spital, pe moarte. Am solicitat centrului restituirea unei părți din suma de bani achitată, dar reprezentantul spune că nu se poate deoarece nu a decedat în primele 10 zile cum era specificat în contract. Pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Valerică09 , utilizator 22:30, 27 Decembrie 2018
Trebuie studiate clauzele din contract.Puteti face o sesizare la ANPC
Termenul de 10 zile este prevăzut în contract. Și faptul că și pe perioada internării se achită căminul. Dar nu sunt ușor abuzive cele două clauze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare depozit în bani de la un cămin pentru vârstnici: deși tatăl meu a decedat înainte de a se consuma toți banii, nu reușesc să intru în posesia lor. ce demersuri aș putea face? AlinaSOICA AlinaSOICA Bună ziua, Tatăl meu a fost cazat la un cămin de bătrâni. A suferit un AVC care i-a distrus 75%din creier lăsându-l cu partea stânga paralizata în ... (vezi toată discuția)
Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu camin de batrani buna ziua, doresc sa stiu care sunt ... cmoarcas cmoarcas Litigiu cu camin de batrani Buna ziua, Mama a fost internata la camin din 3 septembrie 2017 pina pe 1 septembrie 2020, cind a decedat. Contractul de ... (vezi toată discuția)