Buna ziua,
Locuiesc la parter, blocul avand inca 4 etaje. Deasupra parterului, din constructie, a fost facuta o terasa din beton. Pe la imbinarea dintre terasa si bloc, a inceput sa se infiltreze apa, mi-a mucegait zugraveala + tot disconfortul creeat de situatie. Grinda de la parterul blocului, pe care "stau" restul de etaje, este in permanenta uda. Asociatia refuza sa faca hidroizolatia motivand ca, pe tersasa este montata o caseta luminoasa a unui vecin si ca apa ar patrunde de fapt pe langa suruburile cu care a fost prinsa, iar ca rezolvare imi spune sa ma duc sa rezolv cu vecinul. Evident este vorba de neimplicare si abuz din partea lor.
Care sunt pasii de urmat pentru obtine hidroizolatia, va rog ?
Multumesc.
Problema este la imbinarea terasei cu grinda de care e prinsa aceasta terasa, dar asociatia se preface ca nu vede. Vecinul nu are nici o vina. Asociatia vrea sa il scoata tap ispasitor.
Am facut adresa scrisa la presendinte si a raspuns ca "infiltratiile se vor remedia odata cu reparatiile facute cu o firma specializata", fara a specifica o data la care se vor face lucrarile.
Acum s-a razgandit si spune (verbal, nu in scris) ce am spus mai sus - ca vecinul e de vina si ca asociatia nu are de ce sa repare. Ce pot face mai departe ? Multumesc.
ynocentta
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Fiind vorba despre fatada imobilului de locuit in comun responsabilitatea asigurarii starii tehnice a acesteia revine exclusiv asociatiei de proprietari
Prin raspunsul acordat presedintele de asociatie demonstreaza ca nu cunoaste dispozitiile in domeniu
Administrator/politie
nini02
Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)