avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua! Am un concediu medical cod 06 (urgenta medico-chirurgicala) si cod diagnostic 513 (infectii acute ale cailor respiratorii inferioare) si as vrea sa stiu daca este corect trecut la urgenta medico-chirurgicala. Stie cineva? Codul pentru urgenta medico-chirurgicala trecut pe certificatul medical este 153 (am gasit sindrom febril), dar in Ciel salarii nu il pot trece pentru ca trebuie sa trec doar 2 cifre, nu exista cod de 3 cifre. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
car-men, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul salariu pentru concediu medical Linda Linda Am si eu o intrebare referitoare la plata concediului medical. Sunt in medical pentru doua saptamani, din cauza unei traheo-bronsite cu complicatii. Pe prima ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical în continuare dar are alt cod de indemnizaþie MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi în următ. problemă: CM iniţial cod 01 în 11.2012 în luna 12.2012 am un CM în cont. celui din 11.2012(data ... (vezi toată discuția)
Concediul medical themis themis O persoană angajată cu contract de muncă este supusă unei intervenţii chirurgicale - apendicită acută. La externare primeşte un certificar de ... (vezi toată discuția)