avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Conditii de vanzare in Italia de pe SRL romanesc si ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Conditii de vanzare in Italia de pe SRL romanesc si conditii angajare in Italia

Se da urmatoare speta. Dorim sa vindem produse in Italia de pe SRL romanesc. Ne intereseaza daca exista limita de vanzari pe an si daca este necesar sa-mi fac firma dupa aceasta limita, ma refer aici la reglemari italiene. Persoana care am gasit-o acolo e dispusa sa ma ajute part time. Pentru el fiind deja angajat pe alta firma din Italia ar trebui sa-i fac un contract de colaborare ca sa fie in regula in Italia? Contractul se poate face si in Romania. Multumesc in avans pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Angajare cetateni straini extracomunitari la punct de lucru italia biaioana biaioana buna ziua, poate ma ajuta cineva cu urmatoarea speta? sc inregistrata in 2013 in romania cu punct de lucru in italia, dorim sa facem contracte de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate srl-d in strainatate ianos_cosmin ianos_cosmin de curand am deschis un srl-d cu scopul de a putea presta servicii in constructii in italia.sunt intr-un stadiu avansat,respectiv am finalizat inscrierea ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o societate de informatica din italia AndreaBe AndreaBe Buna ziua, Mi s-a oferit posibilitatea de a colabora cu o societate de informatica din Italia, in sensul ca are nevoie de consultatie, proiectarea de ... (vezi toată discuția)