avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie anaf la un pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie anaf la un pfa

Am un pfa.pana in decembrie 2018 am avut un salariat.am depus 112 petru el. ce declaratie ,in afara de cea unica,trebuie sa mai depun pe 2019? Eu lucrez la alta firma ca salariat.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:05, 27 Februarie 2019
Pentru acel pfa pe care ati avut pana in decembrie si un angajat, nu mai depuneti nimic in afara de declaratia unica de inchidere a anului 2018 si estimatul lui 2019.
despre declaratia 070 ce spuneti?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai e cam tarziu pentru 070? Adica atunci cand ati scos acel salariat de pe pfa, trebuia sa fi depus si acea declaratie prin care va modificati vectorul fiscal, adicasa nu mai apareti acolo la ei ca trebuie sa platiti impozit pe venitul din salariu si contributiile la acel contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativiate depunere declaratie unica kdt_vip kdt_vip Buna ziua, Pentru un contract de drepturi autor singular (valoare aproximativ 3000 lei) incheiat in luna decembrie 2018 este obligatorie depunerea ... (vezi toată discuția)
Obligatii anaf si cass persoana fara venituri silviamar silviamar Buna ziua, am urmatoarea situatie. Incepand cu august 2018, din motive personale nu mai sunt angajata, iar in 2018 am inchis si PFA-ul pe care il aveam din ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)