Buna ziua. Va rog frumos, poate ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi. Am depus un dosar la judecatorie pentru acordarea personalitatii juridice, in vederea infiintarii unei asociatii, Cauza a fost amanata, acordandu-mi-se timp pentru depunerea de inscrisuri la dosar, mai exact pentru "completarea foii de varsamant". Din aceasta eu inteleg ca este vorba despre ceva in neregula cu chitanta/foaia de varsamant primita de la banca atunci cand am deschis acel cont necesar depunerii patrimoniului viitoarei asociatii. Stiu bine ca am atasat acea chitanta la dosar, la momentul inregistrarii, adica n-ar trebui sa lipseasca de acolo. Credeti ca cei de la registratura or fi ratacit chitanta aceea? Sau poate ca este vorba de vreun act aditional pe care trebuie sa il depun?
Va multumescn.
raul.alex
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara, azi a fost termenul pentru a doua sedinta, dupa ce in prealabil judecarea cauzei fusese amanata pentru a permite depunerea unei completari la foaia de varsamant. De data aceasta m-am prezentat. Verdictul este ca asociatia a primit personalitate juridica, deci cererea a fost admisa, desi nu am depus decat ceva ce era deja la dosar. Adica am depus o noua copie de pe foaia de varsamant, copie pe care am obtinut-o de la banca la care am depus patrimoniul. Nu stiu nici eu si nici cei de la banca ce alta completare la foaia de varsamant ar mai fi fost necesara. Si totusi de data aceasta cererea a fost aprobata. Incep sa cred ca motivul amanarii a fost neprezentarea mea. Altceva nu stiu ce ar putea fi. Va multumesc pentru ajutor. Numai bine.
Contabilitate ong
Andutzu14
Am infiintat recent un ONG - Club sportiv, inca nu am avut activitate si nu am retras banii din patrimoniul initial, dar de acum trebuie sa cumparam tot felul ... (vezi toată discuția)