avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transport la domiciliu dupa prestarea orelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transport la domiciliu dupa prestarea orelor suplimentare

Buna seara as dori sa aflu daca angajatorul are obigatia de a asigura transportul angajatului la domiciliu daca acesta presteaza ore suplimentare si are domiciliul in afara localitatii unde îsi desfsoara activitatea multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 26 Februarie 2019
Angajatorul nu are obigatia de a asigura transportul angajatului la domiciliu chiar daca acesta presteaza ore suplimentare , decat in situatia in care asa ceva este mentionat in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport pt angajatii care lucreaza noaptea nataliaotilia nataliaotilia Buna ziua! Stiti cumva daca exista vreo prevedere legala referitoare la asigurarea transportului angajatilor care presteaza ore de noapte? Mentionez ca se ... (vezi toată discuția)
Program 6 ore in sarcina Sena11 Sena11 Buna ziua. Angajatorul meu este in afara orasului la distanta de 30 km. Este specificat in contract ca tot angajatorul pune la dispozitie tranportul pentru ... (vezi toată discuția)
Transport angajati pe timp de noapte. Mariandjy Mariandjy Buna seara. Am si eu o intrebare daca stie cineva daca firmele , au obligatia de a asigura transportul angajatilor, pe timpul noptii dupa terminarea ... (vezi toată discuția)