avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program 6 ore in sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program 6 ore in sarcina

Buna ziua. Angajatorul meu este in afara orasului la distanta de 30 km. Este specificat in contract ca tot angajatorul pune la dispozitie tranportul pentru angajati. In conditiile in care voi dori sa reduc in sarcina programul de lucru la 6 ore, angajatorul mai este obligat sa puna la dispozitie transport pentru femeia insarcinata? Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
Sena11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 18 Aprilie 2018
Este obligat, daca nu are alte prevederi contrare mentionate in documentele interne (c.i.m.,c.c.m. aplicabil sau reg.intern).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele lucrat in preaviz flaviuscl flaviuscl buna ziua! va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie cate ore se lucreaza pe perioada preavizului,tinand cont de faptul ca sunt angajata cu norma intraga(8 ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe companie la nastere copil OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! As dori sa stiu daca pot beneficia de salariul mediu pe companie la nasterea copilului. Mentionez ca nu este mentionat in regulamentul ... (vezi toată discuția)
Poate un salariat aflat in preaviz de concediere sa lucreze doar 4 ore? cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca in perioada preavizului de concediere salariatul poate (la cerere) sa lucreze doar 4 ore, avand in vedere ca nu exista ... (vezi toată discuția)