avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... panou publicitar luminos inaltat in dreptul ferestrei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

panou publicitar luminos inaltat in dreptul ferestrei mele

buna ziua.
as vrea sa stiu ce pot sa fac in cazul in care o firma privata (SRL) si-a pus un panou publicitar luminos pe zidul exterior al blocului in dreptul ferestrei mele deranjandu-ma noaptea.
Cel mai recent răspuns: mona15 , utilizator 10:30, 20 Noiembrie 2009
In primul rand trebuie sa intrebati la Asociatia de care apartineti daca si-a dat acordul in acest sens. Totodata, verificati si daca vecinii dumneavoastra din bloc au fost de acord cu montarea acelui panou, si in ce conditii.
Pentru a monta acel panou, societatea respectiva are nevoie si de acordul Primariei. Verificati si acest lucru.
Luati legatura cu reprezentantul firmei respective si discutati problema ca va deranjeaza. Daca nu ajungeti la nici o intelegere, depuneti o plangere atat la Primarie cat si Protectia Consumatorului.
Primul pas contactati presedintele asociatiei de proprietari care are cunostiinta despre conditiile in care a ajuns panoul publicitar pe peretele blocului .
De regula se solicita acordul proprietarilor care urmeaza sa suporte consecintele panourilor publicitare
Adresati-va in scris presedintelui asociatiei de proprietari din care faceti parte si solicitati-i sa ia legatura cu societatea respectiva sa schimbe locul de amplasare al firmei luminoase.
De altfel la montarea acesteia trebuia sa vi se fi cerut acordul de catre conducerea asociatiei.
Pai dumneavoastra ati semnat pentru montarea acelei reclame ?
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Nu mi s-a cerut acordul de catre asociatie pentru amplasarea firmei luminoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)