avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica estimare de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica estimare de venit

Buna ziua,

Urmeaza sa depun DU pentru venituri realizate pe anul 2018. Va trebui sa completez si partea de venituri estimative pentru 2019 ? Daca da, dupa ce declar estimarea pe 2019 , pana cand trebuie sa achit ?
Cel mai recent răspuns: Caddy23 , utilizator 12:08, 26 Februarie 2019
Daca aveti un pfa (dau ca exemplu pentru ca dumneavoastra nu ati dat detalii) acum cand veti depune declaratia unica, veti trece datele finale pentru inchiderea anului 2018 si estimatele pentru 2019. Valorile care vor rezulta de plata pentru 2019 veti avea ca termen de facut pana la 15 decembrie 2019 ca sa beneficiati de acel bonus (reducere de 5%) sau pana pe 15 martie 2020 fara reducere.
In timpul anului 2019, daca constatati ca estimatul este cam departe de realitate, puteti depune oricand, pana pe 15 decembrie, rectificativa cu alte valori.
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe plătesc în 2019 pentru veniturile realizate din pfa free34ar free34ar Dacă sunt angajata și am și un PFA, ce taxe plătesc în 2019 către statul român pentru veniturile realizate din pfa? (vezi toată discuția)
Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)