avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Plangere impotriva dispozitiei de ridicare a masinii
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Plangere impotriva dispozitiei de ridicare a masinii

Buna ziua!
Se poate face o plangere doar pentru dispozitia de ridicare a masinii (pentru recuperarea taxei de ridicare de 500 ron) in conditiile in care masina nu avea numere de inmatriculare ( deci nu aveau cum sa intocmeasca pv pentru parcare neregulamentara). Mentionez ca masina a fost parcata acolo la indicatiile agentului (am pv care atesta asta).
In cazul in care nu se poate fara pv de la politie ar fi o decizie buna sa merg la sediul politiei si sa ii informez ca masina este a mea pentru a putea intocmii procesul verbal ?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ridicarea auto este legala sau nu? abanu abanu Buna seara, In ziua de 18 iulie 2013, orele 14, am parcat neregulamentar in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa, fara a bloca traficul rutier, ... (vezi toată discuția)
Contestatie ridicare auto Alexaxu Alexaxu Buna ziua! Am fost oprit de politie si mi s-au luat numerele de inmatriculare ( itp expirat). Dupa ce am dat numerele jos am parcat la indicatiile agentului ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)