avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... returnare preț bilet avion plătit de o persoană ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

returnare preț bilet avion plătit de o persoană decedată

tatal meu si-a cumparat bilet de avion pe data de 14.03 dar intre timp acesta a decedat.pot recupera banii aferenti costului biletului de avion achizitionat de acesta.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:27, 26 Februarie 2019
Trebuie sa citiți conditiile/regulamentul companiei aeriene respective privind returnarea contravalorii biletului de avion.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sunați la serviciul clienți al companiei respective, vă vor da o adresă de e-mail, formulați o cerere de restituire motivată prin prisma decesului, anexați dovada decesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bani companie aeriana vaidaaurelian vaidaaurelian Am cumparat un bilet de avion cu destinatia Londra, pe care am platit aproximativ 500 de lei. Nu am semnat un contract in sensul asta, nici macar o chitanta nu ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Nereturnarea contravalorii unui bilet de transport international (neutilizat) ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Buna ziua, recent am patit un lucru urat din partea unui transportator roman, am redactat o cerere catre instanta si am rugamintea sa-mi spuna si mie cineva la ... (vezi toată discuția)