Intrebari:
a) este adevarat ca de anul acesta bilantul (pt un ONG, in cazul meu) se mai poate depune doar online?
b) imi trebuie o semnatura electronica de la ANAF si, daca da, in baza caror acte se obtine?
c) credeti ca e preferabil sa imputernicesc contabilul sa semneze bilantul electronic pt mine?
Multumesc!
Contabilul e in orasul in care ONG-ul are sediu social. Eu sunt in alt oras. Mi-a sugerat, daca tot se depune electronic, sa gasesc un alt contabil din orasul meu, pt ca nu mai depindem de o anumita agentie ANAF.
Evidenta contabila
km
Sunt economist, am un SRL (comert) la care am tinut eu contabilitatea 15 ani, dar in ultimii 10 ani am apelat la serviciile unor contabili, deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
Bilant, doar online?
bandi2
buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.