avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua. As dorii sa stiu daca este legal urmatoarea: am o poprire , aceasta se face de la servici numai ca ultima data mi-au fost luati si restul de pe card motivand ca Ibanul angajatorului care-mi depunea banii in contul meu s-a schimbat dar socitatea si adresa acesteia este aceeasi. Ce ste de facut.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Achitare rata card credit gheocont gheocont Am un card de credit la banca si am acum ultima rata scadenta. Nu imi primeste banca sa achit rata pentru ca au primit o poprire pe numele meu de la un credit ... (vezi toată discuția)
Popriri cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.As avea rugamintea sa ma lamuriti cu urmatoarea problema.Mama mea lucreaza la un magazin unde salariul il ia din mana.Problema este ca la angajator ... (vezi toată discuția)