avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună dimineața. Sunt angajată permanent la o firmă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună dimineața. Sunt angajată permanent la o firmă privată. Eu am fost internată la un spital de psihiatrie. Vă rog frumos să îmi spuneți dacă beneficiez de concediu medical, durata CMedical, cu ce sumă voi fi plătită cât timp am fost internată. Vă mulțum

Bună dimineața.
Doresc să îmi spuneți cadrul legislativ în vigoare privind Concediul Medical (durată, suma de bani care imi revine, etc.)
Vă mulțumesc și tot respectul.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 19:37, 27 Februarie 2019
Buna dimineata,
Legislatia o gasiti mai jos
[ link extern ]

Concediul medical il elibereaza medicul dvs. curant, in functie de afectiunea dvs. stabileste codul de indemnizatie si este platit daca aveti cel putin 6 luni in care ati contribuit la fondul de asigurari de sanatate, anterior lunii internari.
Discutati cu medicul curant, va poate indruma ce acte trebuie sa aduceti pentru a beneficia de concediul medical
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Cu respect și multă sănătate. Va mulțumesc pentru încredere și ajutor. Eu am urmat Facultatea de Drept, la Frecvență Redusă, întrucât am lucrat ca grefier la Judecatoria Câmpina doar 8 ani pentru ca în anul II de facultate, la etatea de 26 ani, în urma unei hemipareze pe partea dreaptă a corpului meu, s-a declanșat boala cruntă SCLEROZA MULTIPLĂ....
Întrebarea și răspunsul Dvs. a bucurat pe colega mea de salon. Încă o data vă mulțumesc și urmăresc cu mult interes tot ce postați pe internet. Într-adevăr vă mărturisesc că ați avut dreptate când ați spus că "e un haos total" în prezent în legislația din România, dar și din țările europene, precum și DIN SUA...
Sanatate grabnică. Vedeti ca mai sunt, din pacate, persoane in situatia dvs., multe au conturi pe fb... poate luati legatura cu dumnealor, va ajutati/sfătuiți reciproc.
Dacă mai sunt întrebări...le puteti posta si poate va v.a ajuta cineva cu un sfat/idee...
Toate cele bune :)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cerut de la medicul de familie concediu medical în continuarea celui primit la ieșirea din spital, dar m-a refuzat. la cine să apelez în continuare pentru a beneficia de concediu medical? Florean Elena Florean Elena Buna dimineata, acum 2saptamani am fost operata, si la iesirea din spital mi - au fost acordate, 21de zile de concediu medical. Am intrebat medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale valentina33 valentina33 Am fost inscrisa incepand cu 30sept 2010 la un medic de familie din bv ,iar de la 1 decembrie 2010 m-am mutat la alt medic de familie din campina ptr ca m-am ... (vezi toată discuția)
Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)