avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces cu Orange Romania - facturi neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces cu Orange Romania - facturi neplatite

Buna ziua,
Acum cativa ani am avut abonament la Orange si nu l-am mai platit.
Acum aprox 3 luni am primit scrisoare acasa ca ma dau in judecata. Am avut procesul (la care nu m-am prezentat) si am primit solutia acasa, sa le platesc aproximativ 3000 lei in 30 zile.

Intrebarea mea este ce se intampla daca nu platesc? Mentionez ca am si o pedeapsa cu amanarea executarii pedepsei (am fost prins baut la volan). Nu vreau sa ma trezesc cu alte probleme.

De asemenea, se poate aranja o plata esalonata sau ceva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:01, 27 Februarie 2019
Nu are legatura condamnarea penală cu aceasta hotărâre civila.
Puteti merge cu hotărârea la avocat daca vreti sa va lămuriți mai clar.
Procesul il pierdeați si daca v-ati fi prezentat.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc pentru raspuns!
Dar ce se va intampla in cazul in care nu platesc?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu are legatura condamnarea penală cu aceasta hotărâre civila.
Puteti merge cu hotărârea la avocat daca vreti sa va lămuriți mai clar.
Procesul il pierdeați si daca v-ati fi prezentat.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

O sa apeleze la un executor si vor initia executarea silita ( poprire pe salariu, vanzare a diferite bunuri ce va apartin, etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu inchisoarea? Valililia Valililia Buna ziua Am o intrebare am avut un abonament la orange si nu am mai reusit sa achit abonamentul a fost facut in 2015 au trecut 3 ani de atunci a venit odata ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Infractiune pe teritoriul italiei - pedeapsa aplicabila panaitraisa panaitraisa Buna ziua ! Un sofer de tir,angajat al unei firme de transport in Italia,neprimindu-si salariul de 2 luni,a vandut marfa cu care era incarcat si o parte din ... (vezi toată discuția)