avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu inchisoarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu inchisoarea?

Buna ziua
Am o intrebare am avut un abonament la orange si nu am mai reusit sa achit abonamentul a fost facut in 2015 au trecut 3 ani de atunci a venit odata un domn de la intrum firma recuperatoare la mine acasa a semnat bunica pentru un plic imi cereau 9600 de lei l am sunat pe domn sa fac un angajament de plata insa nu a venit ieri am primit o scrisoare acasa de la posta mi a zis postatul ca a pierduto era venita din decembrie in care scrie ca sunt data in judecata si azi e procesul nu m am prezentat ce se poate intampla ?
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Valililia, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu faceti închisoare.
Nu este caz penal.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca vor obtine un titlu executoriu, probabil va vor executa silit.
Nu se intelege de ce ati trecut la titlu condamnare cu inchisoarea.
Executarea silită are loc în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului recunoscut prin titlul executoriu, achitarea dobânzilor, penalităților sau a altor sume acordate potrivit legii prin titlu, precum și a cheltuielilor de executare

Orice executare silită se poate face, potrivit legislației civile, numai dacă există în acest sens un titlu executoriu.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu orange romania - facturi neplatite andrei.abc andrei.abc Buna ziua, Acum cativa ani am avut abonament la Orange si nu l-am mai platit. Acum aprox 3 luni am primit scrisoare acasa ca ma dau in judecata. Am avut ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)
Somatie guest00 guest00 Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)