Buna ziua
Am o intrebare am avut un abonament la orange si nu am mai reusit sa achit abonamentul a fost facut in 2015 au trecut 3 ani de atunci a venit odata un domn de la intrum firma recuperatoare la mine acasa a semnat bunica pentru un plic imi cereau 9600 de lei l am sunat pe domn sa fac un angajament de plata insa nu a venit ieri am primit o scrisoare acasa de la posta mi a zis postatul ca a pierduto era venita din decembrie in care scrie ca sunt data in judecata si azi e procesul nu m am prezentat ce se poate intampla ?
Executarea silită are loc în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului recunoscut prin titlul executoriu, achitarea dobânzilor, penalităților sau a altor sume acordate potrivit legii prin titlu, precum și a cheltuielilor de executare
Orice executare silită se poate face, potrivit legislației civile, numai dacă există în acest sens un titlu executoriu.
Somatie
guest00
Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)