avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca nu sunt in tara, ce se intampla daca nu fac munca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca nu sunt in tara, ce se intampla daca nu fac munca in folosul comunitatii ?

Trebe sa fac munca an folosu comunitati si nus an tara ce se poate antampla daca nu ma prezint
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună seara!

Dacă ați fost obligată la prestarea muncii în cadrul unui proces penal, neefectuarea muncii poate atrage revocarea formei de executare a pedepsei pe care ați primit-o și se poate cere să executați pedeapsa primită în penitenciar.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Trebe sa fac munca an folosu comunitati si nus an tara ce se poate antampla daca nu ma prezint si daca pot face rata la amenzi de catre un neam daca ieu nus an tara

Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
daniela teglasin, utilizator

[daniela teglasin

Trebe sa fac munca an folosu comunitati si nus an tara ce se poate antampla daca nu ma prezint si daca pot face rata la amenzi de catre un neam daca ieu nus an tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie să fac muncă în folosul comunității daniela teglasin daniela teglasin Ce se poate antampla daca nu ma prezint si daca poate un neam sami faca rate daca ieu nu sant an tara (vezi toată discuția)
Neexecutare în totalitate a numărului de ore în folosul comunității Mircea Ion Amariei Mircea Ion Amariei Am primit 240 de ore in folosul comunității, din care am facut 200, pentru cele 40 de ore pot sa le plătesc? Sau se va redeschide cazul?si voi executa si ... (vezi toată discuția)
Furt spania Butzy 2005 Butzy 2005 Bună ziua, in 2012 am primit in spania pentru furturi repetate de haine condamnare cu suspendare de 4 luni și amendă de 600 €. Atunci am hotărât să ... (vezi toată discuția)