avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauze contract agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauze contract agentie imobiliara

Daca am incheiat un contract cu o agentie imobiliara pentru vanzarea unui imobil catre o firma (X), iar tranzactia nu se mai realizeaza, dar dupa o perioada de timp se face vanzarea catre o alta firma (Y), recomandata de catre un angajat al primei firme (X), fara implicarea agentiei imobiliare, vanzatorul mai datoreaza comision acestei agentii? (Mentionez ca singurele intalniri in prezenta reprezentantilor agentiei imobiliare au fost cele cu firma X)
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Serbanescu Florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:12, 27 Februarie 2019
Raspunsul il gasiti in contract.
Cititi contractul si veti gasi raspunsul.
Daca gaseam raspunsul in contract nu mai postam aici. Contractul prevede obligatii fata de clientii prezentati de respectiva agentie imobiliara. Cum dovedesc in instanta eu ca respectivii clienti nu au fost prezentati de agentie, respectiv cum pot dovedi ei ca mi-au prezentat repectivii clienti ?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Serbanescu Florin, utilizator
Daca vreti detalii aprofundate si aveti de discutat in afara de ceea ce este stipulat in contract fiind necesar sa se analizeze si eventuale probe ar trebui sa mergeti la avocat ca sa discutati in concret cu actele in fata.
Poate dura 1 ora daca se intra in detalii aprofundate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract intermediere imobiliara Horimarian Horimarian Bună ziua, Vă rog să îmi spuneți dacă un agent imobiliar poate să profite cumva de următoarea clauză din contractul de intermediere, sau să ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere geogeorge geogeorge buna ziua, va rog,daca ma puteti ajuta cu urmatoarea chestiune: daca o persoana X vrea sa cumpere un apartament si ia legatura cu o agentie imobiliara ca ... (vezi toată discuția)
Contract de exclusivitate la cumpararea unui apartament ContSters246980 ContSters246980 Buna ziua, Am semnat un contract de exclusivitate cu o agentie imobiliara (vreau sa metionez ca semnarea s-a facut pe strada, in fata blocului, fara a avea ... (vezi toată discuția)