avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lege privind acordare de despagubirii in cazul bolii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lege privind acordare de despagubirii in cazul bolii profesionale

Sunt pensionata gradul 3 pe boala profesionala. Societatea in care am dobandit boala nu doreste a ma angaja cu 4 h. Pot cere in instanta diferenta de bani dintre pensie si salariul mediu brut pe care l-as fi avut daca as fi fost in campul muncii ? Este vreo lege? Ce ar trebui sa fac?
Mentionez ca doresc sa lucrez in continuare, dar nu gasesc niciun alt loc de munca.Mi se spune, inclusiv la medicina muncii ca societatea unde am activat ar trebui sa imi ofere acel loc de munca redus la 4 h.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:13, 20 Noiembrie 2009
Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale, republicata 2009. Lege 346/2002

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boala profesianala Silvia Neagu Silvia Neagu Am lucrat in urma cu 10 ani in mediu toxic si am boli cronice pulmonare, am fost internata la boli profesionale unde mi s au constatat bronsita cronica, ... (vezi toată discuția)
Compensații după eliberarea bp2 asomesan asomesan Beneficiez de pensie de invaliditate gr III din data de 10 octombrie 2017. Astăzi am primit și BP2 prin care s-a declarat boala profesionala, începând cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ce drepturi am si ce trebuie sa fac dacă am dobândit ... Ancamihaela38 Ancamihaela38 Bună ziua, Ce drepturi am si ce trebuie sa fac dacă am dobândit o boala profesionala? (vezi toată discuția)