avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut!

Intrebare intrebatoare :)
Am vrut sa cumpar o bicicleta de pe Olx si mi s-a cerut de catre vanzator sa achit transportul integral inainte de a trimite coletul prin mandat postal in valoare de 100 de lei....ceea ce am si facut in final. I-am trimis banii pe numele lui si o fotografie dupa chitanta de la Posta drept dovada ca sa trimita bibcicleta...m-a tot mintit vreo 3 zile ca azi ca maine o trimite si in final NU MAI RASPUNDE NICI LA TELEFON NICI LA MESAJE si bineinteles nici bicicleta n-a trimiso.
In conditiile astea...ce pot sa fac eu legal? as putea depune o plangere penala pentru inselaciune?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:30, 28 Februarie 2019
Este singura soluție . Plangere pentru înșelăciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)
Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa pe olx Adriana_lascu Adriana_lascu Buna ziua. In urma cu o saptamana, am vazut pe Olx o pereche de tenisi. Am vb cu vanzatorul si pt a beneficia de transport gratuit, am ales sa depun banii in ... (vezi toată discuția)