avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... returnarea platii unei amenzi in contul unic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

returnarea platii unei amenzi in contul unic

Buna ziua,

Am avut de achitat o amenda de circulatie si conform procesului verbal de constatare a contraventiei, aceasta trebuia achitata in contul unic in 15 zile calendaristice. Am realizat plata din aplicatia de internet banking in contul unic inscris pe procesul verbal de contraventie.
Abia astazi, la mai mult de 15 zile de la data PV am observat ca banii au fost returnati in cont.
Va rog, spuneti-mi daca este posibil sa achit in continuare jumatate din minim argumentand faptul ca banii au fost returnati desi achitarea amenzii s-a efectuat in contul (unic) inscris pe PV.
Oare se mai aplica prevederile Ordinul Ministrului Economiei și Finanțelor nr.1311/2008 pentru aprobarea procedurii de îndreptare a erorilor materiale din documentele de plată întocmite de debitori privind obligațiile fiscale?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
Anulare proces-verbal 28lacra 28lacra Buna ziua, Am primit o amenda contraventionala, pe care doresc sa o contest. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sa o achit in termenul de 15 zile, chiar ... (vezi toată discuția)
Plată amendă efectuată prin ghiseul.ro, dar neînregistrată google.chrome google.chrome Buna seara, Am fost amendat cu 5000 de lei pentr rerespectarea ordonantei militare, nu am semnat PV. de fapt nici nu mi-au adus la cunostinta ca voi fi ... (vezi toată discuția)