avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanse de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanse de angajare

Buna ziua,

Ce sanse de angajare are o persoana care are trecuta in cartea de munca ca i-a fost suspendat Contractul de munca pt cercetare disciplinara , incetarea cercetarii disciplinare si plecare prin demisie. S-a dovedit ca nu a fost vinovat, dar a dorit sa paraseasca acel loc de munca.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
ava_b, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 00:18, 20 Noiembrie 2009
Are sanse de angajare ... nu cred ca ar trebui sa se tina seama de acest lucru , ci doar de competenta acestuia la noul loc de munca
A fost angajat la o institutie bancare.
Oare la alta banca mai are sanse??
De ce nu? .... fiecare dintre noi are dreptul la o noua sansa ... nu cred ca plecarea prin demisie poate afecta sa-si gaseasca un nou loc de munca la o noua banca
ma gandeam mai mult ca o sa fie afectat de incetarea contractului de munca pt. acea cercetare disciplinara....nu la plecarea prin demisie.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
ava_b, utilizator
Nu mai are niciun efect acea suspendare, daca incetarea s-a facut prin demisie...

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca  Daca imi depun demisia, si apoi mi se da conceidu medical, mai trebuie sa asigur dupa medical, preavizul? Dar in cazul in care am semna incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara aijin aijin Buna dimineat. Am o noua problema. Ieri am emis decizie de comisie de disciplina si decizie de suspendare CIM pe perioada cercetarii disciplinare. Astazi ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de muna/va rog frumos sa ma ajutati PatriP PatriP Buna seara, Sunt angajata la o banca si am anuntat acum o saptamana ca vreau sa plec dar la insitentele directoarei nu mi-am depus demisia imediat ( a vrut ... (vezi toată discuția)