in 6.02 am dus la tribunal actele pentru recunoasterea sentintei date de statul italian(sentinta de decaderea din drepturile parintesti alea tatalui)as vrea sa stiu ce inseamna fond si cam cat ar dura acest proces. va multumesc
Cat durează e greu de aproximat depinde de fiecare instanta in parte.Orice proces care se judeca in prima instanta este considerat ca se afla la fond,calea de atac se judeca in apel și tot așa,deci procesul se află în primul ciclu procesul.
va multumesc frumos pentru raspuns...atac nu ar trebui sa fie pentru ca asa numitaul"tata" nu il intereseaza si nici nu stie despre aceste lucruri pentru ca nici nu stiu unde este momentan...
Am facut citarea si a ajuns deja acel plic de la tribunal pe numele lui...acum sper doar sa nu dureze mai mult de acele 90 de zile cat s-ar presupune ca dureaza acest proces
Fond
liselotte
Ce înseamnă proces stare fond și cât va dura acest fond deja sânt aproape trei ani de când copilul meu a murit în accident din vina soferului (vezi toată discuția)
Divorț
Ahirghiligiţei
Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)