divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus certificate medicale cum sa mia trasmis boli venerice pe perioada casatoriei ,sint loate in considerare ???
Daca doriti sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului puteti administra probele amintite,exista insa si varianta divortului amiabil cu posibilitatea ca judec sa nu motiveze hotararea.Succes.
Depinde ce doriti in mod concret, exact: despagubiri, razbunare, doar divort... in functie de asta puteti alege una dintre variante, cea prin acord sau cea din culpa lui exclusiva.
Nu conteaza doar ca nu sunt copii, ci mai degraba faptul ca doriti culpa sotului.
Va multumesc pentru raspuns ! Eu doresc doar sa divirtez cit mai repede de le si din vina exclusiva a lui el a gresit...
Va multumesc pentru raspuns ! probele deja sint la dosar. el nu este de acord pe cale amiabila este italian si este orgolios
buna seara ! va multumesc pentru raspuns ! el nu este de acord cu divortul, el este italian. eu vreau sa dizortez cit mai repede acest proces este pe rol de 2 ani si vreau sa imi refac viata cu alt cineva. in calul in care cer daune morale dureaza mai mult divortul ???? astept rastunsul dvs.