avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort fara copii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort fara copii

divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus certificate medicale cum sa mia trasmis boli venerice pe perioada casatoriei ,sint loate in considerare ???
Buna seara ! Da am lamurito cu competenta.Da am avut o problema ca judecatorul cind a auzit ca noi am locuit in it. a zis ca nu este de competenta judecatoriei romine. Acum ne judecam pe fond la judecatoeie primul termen. Ne_a audiat martori ii cadiaza di nou?!
buna seara! pentru ca el este it. si pina ia audiat martori apoi cu vacanta de vara apoi ca judecatoria nu este de competenta, eu am facut recurs la tribunal, acum am hotarire de la tribulal sa judeca la noi in rominia la judecatorie acum pe fond. mai audiaza iaras mazrtori daca au fost audiati ?! multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2016
gi-jane2, moderator
buna seara ! vreau sa va aderesez si eu o intrebare : cum pot divorta mai repede de el ? pe mine asta ma intereseaza. le vrea sa ma scoata vinovata sa platesc eu . va rog sa imi raspundeti ! multumesc mult anticipat !!!
Un proces dureaza cat dureaza, nu puteti grabi procesul. Daca el e in Italia, dureaza destul cu procedura de citare, urmeaza si vacanta judecatoreasca ,iar dupa judecata la fond, urmeaza si caile de atac daca nu va convine solutia de la fond...n-ar fi neobisnuit sa mai dureze 2 ani.
Pe procedura noua, eu spun ca ar fi.
Nu inteleg de ce va incapatanati amandoi sa fie cum vrea fiecare, mi se pare ca va faceti rau. Ce sanse mari aveati sa obtineti o hotarare frumoasa in Italia, ce daune dragute poate... mai slabe sume la noi, mai dificil de convins o instanta, mai putine cereri de acest fel pe rol...

Erati divortati daca negociati, sa fie cum o vrea celalalt, ca doar nu stati cu decizia de divort in rama... scuteati nervi si timp si bani poate.
buna ziua, am depus la dosar probele mele si el nu are martori, le vrea sa ma scoata vinovata si daca voi esi sau eu spun din vina mea ......poata sa imi ceara daune morale ????!!!
alfel eu spun ca este din vina mea. ca se tot amina divortu pina nu ne intelegem. avem 6 aminari si daca nu ne intellegem pina cind se se amina??? trebue sa ia judecatorul o decizie. va multumesc pentur raspinsuli si actest cite mai multe raspunsuri.

nu este in italia procesul , este in romania la judecatoria slatina olt.

buna ziua judecatoria romania slatina azis ca nu este se competenta sa judece acest proces. tribunalul a hotarit ca da este competenta judecatoria ronana slatina este de competenta sa judece procesul si acum acolo este pe rol.

el nu stie ca eu am pe cineva , noi ne vedem in secret si foatre rar ca el nu sta inronania .


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt de jumatate de ani si nu reusesc sa divortez!!!!!! cosovi cosovi Buna ziua.Sunt in divort cu sotia de jumatate de ani ,a fost de acord sa divortam,dar cand am intentat procesul a inceput sa mi puna piedici banale.Sunt de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se termina divortul? ContSters120498 ContSters120498 buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea din titlu , in urmatoarele conditii: casatorita de noua ani, am depus actiunea de divort pe 30 martie, ... (vezi toată discuția)
Divort - infidelitate bryana bryana buna ziua.este foarte important pentru mine sa stiu daca in cazul divortului este relevant faptul ca partenera are probe ca este inselata .multumesc :( (vezi toată discuția)