avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort fara copii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort fara copii

divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus certificate medicale cum sa mia trasmis boli venerice pe perioada casatoriei ,sint loate in considerare ???
E destul de greu sa dovediti ca e vina lui. Mai ales daca exista altcineva cu care vreti sa va refaceti viata.
Si da, daca cereti ca vina sa fie exclusiv a lui si cereti daune materiale evident ca va dura mai mult.
buna seara! si daca nu cel daune morale, ce va face judecatorul ?? multumesc anticipat !!!
O sa va divorteze intr-un final, ce sa faca?
Dar de ce dureaza de atata timp, in ce faza sunteti, s-au audiat martorii ?
buna seara, el a vrut sa il transfere in it. eu judecatorul a zis ca nu este de competenta lui eu am facut recurs la tribunat , tribunalul a zis ca este de competenta judecatorie slatina acum este primul termen pe fond.
Acum o sa va puteți judeca.
Ați lămurit cu competenta instantei.
Totuși nu am înțeles, prima instanta a considerat ca divorțul nu era de competenta instantelor române?
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Sunt de jumatate de ani si nu reusesc sa divortez!!!!!! cosovi cosovi Buna ziua.Sunt in divort cu sotia de jumatate de ani ,a fost de acord sa divortam,dar cand am intentat procesul a inceput sa mi puna piedici banale.Sunt de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se termina divortul? ContSters120498 ContSters120498 buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea din titlu , in urmatoarele conditii: casatorita de noua ani, am depus actiunea de divort pe 30 martie, ... (vezi toată discuția)
Divort - infidelitate bryana bryana buna ziua.este foarte important pentru mine sa stiu daca in cazul divortului este relevant faptul ca partenera are probe ca este inselata .multumesc :( (vezi toată discuția)