AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este prima instanta de judecata. Nimeni nu poate sa va spuna cat o sa dureze. Depinde cate parti sunt, care o sa fie pozitia fiecareia, daca se vor readministra probele si in ce constau acestea, daca o sa fie sau nu atacata hotararea, etc.
Cu privire la durata procesului nu prea aveti ce face ca sa grabiti cursul, puteti doar sa profitati de aceasta etapa pentru a prezenta probe cu privire la daunele materiale, sa prezentati suferinta produsa prin faptele inculpatului, impactul pe care l-a avut asupra familiei si etc, pentru a convinge instanta ca daunele morale solicitate nu sunt excesive si nu se urmareste o imbogatire fara justa cauza
Buna ziua,
Dumnezeu sa-l ierte!
Fond adica primul ciclu procesual.
sentinta pronuntata la fond va putea fi atacata cu apel si/sau recurs.
Durata nu este functie de vointa cuiva ci de timpul necesar pentru UP (acea perioada a trecut), CP (si aia a trecut) si judecata pe fond la care sunteti acum. Durata judecatii pe fond depinde de momentul cand instanta se considera deplin lamurita.
Am si eu o intrebare
atomol
Am avut un proces care a durat 7 ani ,eu fiind cumparator al unei proprietati si intervenient in acest proces .In sfarsit judecatorul s-a pronuntat asupra ... (vezi toată discuția)