avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond

Ce înseamnă proces stare fond și cât va dura acest fond deja sânt aproape trei ani de când copilul meu a murit în accident din vina soferului
Cel mai recent răspuns: liselotte , utilizator 21:09, 22 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este prima instanta de judecata. Nimeni nu poate sa va spuna cat o sa dureze. Depinde cate parti sunt, care o sa fie pozitia fiecareia, daca se vor readministra probele si in ce constau acestea, daca o sa fie sau nu atacata hotararea, etc.
Cu privire la durata procesului nu prea aveti ce face ca sa grabiti cursul, puteti doar sa profitati de aceasta etapa pentru a prezenta probe cu privire la daunele materiale, sa prezentati suferinta produsa prin faptele inculpatului, impactul pe care l-a avut asupra familiei si etc, pentru a convinge instanta ca daunele morale solicitate nu sunt excesive si nu se urmareste o imbogatire fara justa cauza
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Dumnezeu sa-l ierte!
Fond adica primul ciclu procesual.
sentinta pronuntata la fond va putea fi atacata cu apel si/sau recurs.
Durata nu este functie de vointa cuiva ci de timpul necesar pentru UP (acea perioada a trecut), CP (si aia a trecut) si judecata pe fond la care sunteti acum. Durata judecatii pe fond depinde de momentul cand instanta se considera deplin lamurita.
Vă mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare atomol atomol Am avut un proces care a durat 7 ani ,eu fiind cumparator al unei proprietati si intervenient in acest proces .In sfarsit judecatorul s-a pronuntat asupra ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna stadiu procesului fond fetcualexandra fetcualexandra in 6.02 am dus la tribunal actele pentru recunoasterea sentintei date de statul italian(sentinta de decaderea din drepturile parintesti alea tatalui)as vrea ... (vezi toată discuția)
Cuantum daune morale Luciana21 Luciana21 Buna ziua, va rog sa imi spuneti un cuantum al daunelor morale pe care as putea sa le solicit pentru o vatamare corporala din culpa;mi s-a sugerat sa fie ... (vezi toată discuția)