avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu o intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu o intrebare

Am avut un proces care a durat 7 ani ,eu fiind cumparator al unei proprietati si intervenient in acest proces .In sfarsit judecatorul s-a pronuntat asupra cauzei .Reclamantul va face sigur apel .Intrebarea mea este daca mai poate sa dureze mult judecarea apelului (din exp. dvs ) si dupa apel mai urmeaza recurs ceva sau dupa apel ramane definitiva sentinta ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 10:11, 6 Februarie 2010
o cale de atac nu are cum sa dureze mai mult de 3-4 termene.
sa va fereasca Dzeu sa va fie cauza trimisa spre rejudecare, ca atunci poate dura mai mult.
Daca m-as deghiza in vrajitoarea din poveste si as avea si un glob de cristal poate ca v-as putea spune cat va mai dura apelul.

Intrebarea dvs. nu are nici o legatura cu ...experienta noastra. Pentru ca din pura experienta nu se poate spune decat ca un apel poate sa dureze de la un termen pana la ...Dumnezeu cu mila. (fiind totusi de asteptat ca el sa aiba o durata mult mai rezonabila in raport cu durata judecarii fondului).
Dar asta depinde de criticile ce vor fi aduse hotararii, de probele solicitate, de cat va fi ...dispusa instanta de apel sa procedere la readministrarea unor probe, etc, etc... adica de o gramada de elemente pe care n-are nimeni cum sa le ghiceasc aici din cele 3 randuri pe care le-ati scris
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2010
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond liselotte liselotte Ce înseamnă proces stare fond și cât va dura acest fond deja sânt aproape trei ani de când copilul meu a murit în accident din vina soferului (vezi toată discuția)
Durata proces partaj ContSters42707 ContSters42707 Imi poate spune si mie cineva (din propria-i experienta) cam cat poate dura un proces de partaj, luand in considerare ca dureaza deja de 3 ani si este in ... (vezi toată discuția)
Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)