avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... VACANTA 2019
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

VACANTA 2019

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care se solicita un avans pentru o rezervare la un hotel.
Concret doresc sa petrec o minivacanta in luna 07.2019 si conditile pentru rezervare sunt; cererea scrisa confirmata de hotel si achitarea in avans 100% a serviciilor comandate.
In acest caz care este garantia in cazul trimiterii sumei de bani solicitate?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anulare cu penalizare booking imediat după rezervare Necula2017 Necula2017 Buna ziua! Am facut o rezervare pe Booking in Romana; din greșeală. .La 2 minute am anulat-o iar la.conditii de anulare cred ca sunt penalizări de ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitate are reprezentanta auto pt un dealer care nu isi achita obligatiile contractuale cu un cumparator.ma pot indrepta impotriva reprezentantei pentru recuperarea avansului, ElenaFl ElenaFl Am incheiat un contract de cumparare a unei masini cu un dealer al unei producator important de masini.Am achitat avansul catre dealerul auto urmand sa primesc ... (vezi toată discuția)