avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU MEDICAL

Daca am fost operata acum o luna pot beneficia de concediu medical?Mentionez ca am fost operata prin urgenta ,dar stagiul meu de cotizare e de 4 luni in ultimele 12 luni calendaristice.Am fost operata ca urgenta medico -chirurgicala.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
ionescumaria13, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediul medical in prima luna de angajare ramona_i ramona_i Buna ziua! Pe data de 6 aprilie 2010 am fost angajata la o firma, iar pe data de 3 mai 2010 am intrat in concediu medical deoarece am descoperit ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical gravida- pandemie covid elenasergiu elenasergiu Buna seara. Lucrez intr-un depozit care comercializeaza diverse, nicidecum produse alimentare. Zilnic vin in medie 100 de clienti, intr-o incapere mica ... (vezi toată discuția)
Concediu medical AlinaMaxim AlinaMaxim Am si eu o intrebare referitorla ordonanta 36/14/04/2010la art.3.1\" Pentru a beneficia de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate,persoanele ... (vezi toată discuția)