avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinte dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinte dosar pensie

la cine ma pot adresa pentru eliberare adeverinte necesare in dosarul de pensionare pentru perioadele in care am avut calitatea de angajat la Agentia Nationala pentru privatizare, Ministerul Privartizarii, Agentia Romana de Dezvoltare in perioadele iulie 1995- martie 1999. La Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului nu detin state de plata de la institutiile numite. Anca ARMEANU
Cel mai recent răspuns: Armeanu Anca Elena , utilizator 08:27, 15 Martie 2019
Incercati la Directia Municipiului Bucuresti a Arhivelor Nationale
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Multumesc!
Am scris si la Guvern astept un raspuns de acolo!
Apreciez raspunsul!
Multumesc pentru sugestie! Am incercat si nu ma pot ajuta! Am facut un memoriu si la Guvernul Romaniei si m-au directionat catre Ministerul Muncii si Arhivele Nationale de la care nu pot primi raspunsuri care sa ma ajute!
Multumesc pentru sugestie! Am incercat si nu ma pot ajuta! Am facut un memoriu si la Guvernul Romaniei si m-au directionat catre Ministerul Muncii si Arhivele Nationale de la care nu pot primi raspunsuri care sa ma ajute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la chr athenee palace 1979 pana in aprilie 1980,dupa ... bensan bensan Am lucrat la chr athenee palace 1979 pana in aprilie 1980,dupa care am fost transferat in interes de serviciu la iapl amzei.in cartea de munca nu apare ... (vezi toată discuția)
Arhive cărți de muncă veronica dinu veronica dinu Unde pot gasi Cartile de munca : 1. Industria Bumbacului \"Zefir\"- din Iancului. 2. Industria Stofe de Mobila din Ghencea. (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu unde se afla arhiva societatii acumulatorul ... daniela bumbac daniela bumbac Buna ziua, As dori sa stiu unde se afla arhiva societatii Acumulatorul SA si ICME . Va rog mult sa ma ajuati! Multumesc! (vezi toată discuția)