avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce acte trebuie pentru recuperare permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce acte trebuie pentru recuperare permis?

Bună! Am avut permisul auto suspendat timp de 2 ani pentru alcol la volan :( În acest timp mi-a expirat și carnetul și buletinul. Buletinul l-am făcut pe o altă adresă. Acuma vă întreb: la ce instituție trebuie să merg și ce acte trebuie să duc pentru redobândirea permisului. Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problema cu un instructor auto. treaba sta în ... StemateIulian21 StemateIulian21 Bună ziua, Am o problema cu un instructor auto. Treaba sta în felul următor, la 18 ani când făceam școală auto, m-am urcat la volan (fără permis) ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere masterbet masterbet buna ziua, in 2007 am avut un accident rutier, eu fiind la volan, in urma caruia persoana aflata pe scaunul din dreapta a decedat. luna aceasta s-a terminat ... (vezi toată discuția)