avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

buna ziua,

in 2007 am avut un accident rutier, eu fiind la volan, in urma caruia persoana aflata pe scaunul din dreapta a decedat. luna aceasta s-a terminat in sfarsit procesul, sentinta definitiva: 2 ani inchisoare cu suspendare.

mentionez ca, nu mi s-a retinut carnetul de conducere si in tot acest timp am condus, si nu am avut niciun incident in trafic(tamponare,amenda,etc).

intrebarea mea este: trebuie sa merg sa predau carnetul de conducere? si daca da, unde? si cat timp imi va fi suspendat(anulat) carnetul? sau cand imi voi putea redobandi carnetul si in ce situatii?

va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: masterbet , utilizator 17:44, 16 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier masterbet masterbet buna ziua, in 2007 am avut un accident rutier, eu fiind la volan, in urma caruia persoana aflata pe scaunul din dreapta a decedat. luna aceasta s-a terminat ... (vezi toată discuția)
Carnet de conducere suspendat - sentinta definitiva Emanuela N. Emanuela N. Buna ziua! In luna iunie a anului 2009, unei cunostinte i-a fost suspendat carnetul de conducere, deoarece se afla la volan sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Risc conducere cu permisul suspendat ALIN_33 ALIN_33 Buna ziua, Va rog sa cititi urmatoarea povestioara : Pe 7 martie 2010 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea cu 62 KM/h a vitezei legale la ... (vezi toată discuția)