avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet de conducere suspendat - sentinta definitiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet de conducere suspendat - sentinta definitiva

Buna ziua!
In luna iunie a anului 2009, unei cunostinte i-a fost suspendat carnetul de conducere, deoarece se afla la volan sub influenta bauturilor alcoolice. Trebuie specificat ca a fost caz penal. Cercetarile s-au derulat si s-a dat o sentinta definitiva (ianuarie 2010). Aceasta persoana a fost condamnata la 6 luni de inchisoare cu suspendare, o amenda contraventionala si suspendarea permisului de conducere.
Intrebare: Dupa cat timp poate aceasta persoana sa se inscrie la un examen pentru obtinerea carnetului de conducere? La un an de la data ramanerii definitive a sentintei sau la un an de la retinerea carnetului? Exista un regim de urgenta pentru sustinerea examenului de redobandire a carnetului de conducere?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emanuela N. , utilizator 13:57, 14 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar pentru redobandirea permisului de conducere stiflers stiflers Sunt condamnat la 4 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere in urma a doua dosare penale, primul pentru vatamare corporala iar cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, redobandire eu_craciun eu_craciun Buna ziua, fratelui meu i-a fost anulat permisul de conducere prin noiembrie 2012 iar in data de 15.05.2013 s-a pronuntat sentinta prin care il condamna la 5 ... (vezi toată discuția)