avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fise SSM si SU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fise SSM si SU

Buna ziua,
Imi poate spune cineva cum se pastreaza propriu-zis in locatie fisele de SSM si SU? Am inteles ca se aplica amenzi daca nu sunt pastrate corespunzator, dar unii spun ca se pastreaza in dosare de carton, altii ca se gauresc si se pun in bibliorafturi, altii le tin in folii de plastic. Nu am gasit nicio informatie in acest sens.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:25, 1 Martie 2019
Buna dimineata.
Le puteti păstra cum doriti numai ca trebuiesc ferite de umezeala, de fapt de orice le ar putea deteriorat si nu s.ar mai vedea ce scrie in ele. Ceva in genul la o carte buna la care ti si nu vrei sa se deteriorează ( ferită de umezeala, foc, mucava, etc.)
Si langa ele sa aveti ultima fisa de aptitudine completata de medicul de medicina muncii pentru fiecare angajat.
Mai puteti pastra cel putin si ultimul test de verificare a cunostintelor SSM/PSI-SU sustinut si trecut* de angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi flor05 flor05 Cat timp se pastreaza fisele de SSM si PSI daca firma se inchide sau angajatul pleaca din firma (vezi toată discuția)
Perioada pastrare documente MadaCaravan MadaCaravan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva clarificari referitoare la perioadele de stocare/arhivare a documentelor SSM/SU. Cat ar trebui sa fie pastrate ... (vezi toată discuția)
Perioada pastrare fise de aptitudini Ambra Denisa Ambra Denisa Buna, Conform regulamentului GDPR, care ar fi perioada de pastrare a fiselor de aptitudini pentru fosti angajati? In legislatia ssm scrie ca se pastreaza ... (vezi toată discuția)