avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituirea dreptului de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituirea dreptului de propietate

Buna ziua !
In anul 2005 pe baza legilor care erau in vigoare la momentul respectiv , tatal meu solicita Comisiei de Fond Funciar a comunei X punerea in posesie a suprafetei de 2.10 Ha de padure . In cererea scrisa de dumnealui , solicita reconstituirea dreptului de proprietate , mentioneaza martorii care stiau de existenta suprafetei , deoarece in anul 1999 tot pe baza unei cereri asemanatoare de reconstituire a dreptului de proprietate obtine o alta suprafata de padure pe care ulteiror a fost emis titlu de propritate ( padure aflata in alta parcela ,in alt teritoriu administrativ ).
Mentionez ca cererea depusa de dumnealui are numar de inregistrare dat de primarie .
Acum dupa moartea tatalui meu , mai pot obtine aceasta suprafata de padure ? De ce acte as avea nevoie si care sunt pasii de urmat ?
Va multumesc !
O primavara linistita !
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Baciu_alexandra, utilizator

Alte discuții în legătură

Sentinta civila definitiva si irevocabila blod blod Am obtinut in anul 2008 o hotarare definitiva si irevocabila pe o suprafata de 8 ha padure dupa proba cu martori, eu fiind singurul mostenitor care am cerut ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent - reconstituire drept proprietate blod blod Am facut reconstituirea dreptului de proprietate pe suprafata totala, a autorului decedat, de 8 ha padure, obtinand o hatarare definitiva si irevocabila in ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in anul 2008 pentru reconstituirea unei suprafete de 5 ha padure, reconstituire facuta cu martori. In 2009 ... (vezi toată discuția)