avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cer ajutor urgent - reconstituire drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cer ajutor urgent - reconstituire drept proprietate

Am facut reconstituirea dreptului de proprietate pe suprafata totala, a autorului decedat, de 8 ha padure, obtinand o hatarare definitiva si irevocabila in 2008. In anul 2009 alti mostenitori cer si ei reconstituirea pe 3 ha padure din aceiasi suprafata(acestia fiind frati), pierd in prima instanta, iar la recurs, in 2010, li se accepta reconstituirea pe 3 ha din cele 8 ha obtinute de mine. Mentionez ca suntem 5 mostenitori pe suprafata de 8 ha, dar ceilalti trei nu au cerut nimic pana acum. Ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:29, 6 Noiembrie 2010
Dumneavoastra in ce calitate ati formulat cererea de reconstituire?
Ce grad de rudenie este intre ceilalti mostenitori si autor si intre ceilalti si dumneavoastra?
Cati dintre cei 5 mostenitori ati formulat cerere de reconstituire?
Dumneavoastra ati fost parte in dosarul cu 3 ha?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila definitiva si irevocabila blod blod Am obtinut in anul 2008 o hotarare definitiva si irevocabila pe o suprafata de 8 ha padure dupa proba cu martori, eu fiind singurul mostenitor care am cerut ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in anul 2008 pentru reconstituirea unei suprafete de 5 ha padure, reconstituire facuta cu martori. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila blod blod hotarare definitiva si irevocabila Am facut reconstituirea dreptului de proprietate in baza legii 247/2005, pentru o suprafata de 8 ha padure cu ajutorul ... (vezi toată discuția)