avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț Grecia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț Grecia

Bună ziua,am o prietena căsătorită cu un cetățean grec,au împreună un copil de 3 ani,iar ea ar vrea să divorteze de el pentru că el consumă alcool, si-a găsit pe cineva pe internet nu s-au cunoscut niciodată personal dar el îi trimite bani săptămânal ,neocupandu-se de intretinerea familiei și nici nu a depus niciodată actele pentru alocația copilului ba chiar mai mult agresand-o de câte ori. Ea fiind casnică fără nici un venit și neavând pe nimeni acolo. Cam care ar fi pașii de urmat și dacă ar putea avea un avocat din oficiu pentru divorț ea neputând veni în România cu copilul pentru că el nu este de acord. Vă mulțumesc o zi bună.

Alte discuții în legătură

Divorț grecia Daniel1900 Daniel1900 Bună ziua,am o prietena căsătorită cu un cetățean grec,au împreună un copil de 3 ani,iar ea ar vrea să divorteze de el pentru că el consumă alcool, ... (vezi toată discuția)
Divort laurica.ionica laurica.ionica Buna! Am si eu o intrebare, cum imi pot ajuta prietena sa divorteze?ea s-a casatorit de la 19 ani si a facut un bebe.in prezent prietena mea are 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)
Custodie minor ContSters172430 ContSters172430 SUNT CASATORITA IN GRECIA CU UN CETATEAN GREC,AVEM UN COPIL IMPREUNA DUPA 2 ANI DE CASATORIE NU NE M AI INTELEGEM EU VREAU SA DIVORTEZ EL NU ESTE DE ACORD SA ... (vezi toată discuția)