avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUSTODIE MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUSTODIE MINOR

SUNT CASATORITA IN GRECIA CU UN CETATEAN GREC,AVEM UN COPIL IMPREUNA DUPA 2 ANI DE CASATORIE NU NE M AI INTELEGEM EU VREAU SA DIVORTEZ EL NU ESTE DE ACORD SA RAMANA COPILUL LA MINE. AS VREA SA STIU CE SANSE POT AVEA PT CA MINORUL SA RAMANA CU MINE,EU NU AM SITUATIA LUI MATERIALA, ADICA UNA FOARTE BUNA MA GANDESC CA SI ASTA AR PUTEA FI UN MOTIV IMPORTANT LA DIVORT.CE SANSE POT AVEA SAU CE POT SA NU IMI PIERD COPILUL!:(
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:54, 13 Octombrie 2010
Daca v-ati casatorit in Grecia si urmeaza sa divortati in acea tara,trebuie sa consultati un jurist/avocat elen.
divortul si incredintarea minorului se face in grecia. depinde de legislatia greaca-daca copilul va fi sa nu incredintat dvs.
mult noroc.
IN MOMENTUL DE FATA NU IMI PERMIT UN AVOCAT AICI IN GRECIA PT CA EU IN 2 ANI NU AM LUCRAT AM STAT CU MINORUL MA GANDESC DACA AS PUTEA SA AM UN AVOCAT DIN OFICIU PRIN AMBASADA ROMANIEI DIN GRECIA. ASTEPT UN RASPUNS,MULTUMESC.
NU stiu daca in legislatia greaca este posibil sa obtineti apare din oficiu la un proces de divort,dar este bine si legal sa solicitati sprijinul reprezentantelor diplomatice romane.
ar trebui sa faceti tot posibilul sa va angajati un avocat.grecii, ca tati, sunt recunoscuti ca lupta pt obtinerea tutelei copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi este frica sa dau in judecata concubinul ptr.a obtine custodia copilului ramona0402 ramona0402 buna tuturor!doresc sa scriu cat mai scurt ,si sper sa se inteleaga ceva...:\"> acum 5 ani jumate am cunoscut un grec,am facut un copil care acum are 4 ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Acte si demersuri necesare pentru a afla de o persoana din strainatate mircea47 mircea47 Buna ziua,va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum pot afla de o persoana care se afla in Grecia,mentionez ca este sora mea,are 45 de ani este casatorita ... (vezi toată discuția)