avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte si demersuri necesare pentru a afla de o persoana ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte si demersuri necesare pentru a afla de o persoana din strainatate

Buna ziua,va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum pot afla de o persoana care se afla in Grecia,mentionez ca este sora mea,are 45 de ani este casatorita acolo are un copil,ulterior cred ca a divortat,nu mai stiu nimic de ea de 1 an,nici rudele ei de acolo (sotul sau fostul sot,copilul ei) de origine greaca si romano-greaca nu ne-au mai cautat telefonic.Am o sumbra banuiala ca ar fi inchisa intr-un penitenciar de acolo. Intrebarea mea este cum aflu ce se intampla cu sora mea,unde trebuie sa ma adresez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:16, 9 Aprilie 2015
Contactati oficial consulatul ambasadei Romaniei din Grecia
Adresa, informatii suplimentare despre Ambasada Romaniei in Republica Elena gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Arest in elvetia gina26 gina26 am un prieten care nu stiu cum si de ce a fost arestat in elvetia,cum aflu ceva de el?cum aflu unde a fost inchis?de ce?va rog frumos daca poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla informatii despre un roman arestat in spania? crystyano1111 crystyano1111 Am si eu o ruda plecata in afara mai precis in Spania.A fost condamnat 6 luni (de ce nush). El a sunat din peniteciar 20 de secunde sa spuna ca e arestat ... (vezi toată discuția)