avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare permis auto din UK in RO
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare permis auto din UK in RO

Salutari,
Am dobandit permisul auto in Romania si am plecat in UK si acolo l-am schimbat cu cel UK. M-am intors in tara si vreau sa il schimb inapoi in RO, fara sa ma mai intorc inapoi in UK.
Care sunt etapele? ( detaliat va rog daca se poate )
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
FlavVius, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere anulat Steffff Steffff Buna ziua ! In noiembrie 2016 m-am inscris la scoala de soferi categoria A am trecut de proba teoretica apoi la proba practica (traseul) am fost programat pe 4 ... (vezi toată discuția)
Mi -a anulat permisul Ionut golodin Ionut golodin Buna ziua, ma numesc Golodin ionut si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a trebuit ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat Steffff Steffff Buna ziua ! In noiembrie 2016 m-am inscris la scoala de soferi categoria A am trecut de proba teoretica apoi la proba practica (traseul) am fost programat pe 4 ... (vezi toată discuția)