avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Recuperare prejudiciu furt calificat
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Recuperare prejudiciu furt calificat

Buna ziua,
In data de 22-01-2019 doi (prieteni), mi-au spart un garaj, furandu-mi mai multe bunuri personale (biciclete, scule de constructii,electronice) prejudiciul fiind de 71000 lei, A fost recuperat in proportie de aproximativ 70%. din locuintele hotilor. Pe unul dintre ei l-au arestat, si m-am impacat cu el fara alte pretentii. Cel de-al doilea, este fugit din tara si nu are de gand sa vina sa-mi achite partea lui de prejudiciu nerecuperat si cheltuielile de judecata . (cheltuieli de jud. fiind de 5000 lei, 2500 sa platesc eu si 2500 cel cu care m-am impacat.
Mentionez ca sa facut disjungerea cauzei in vederea continuarii cercetarilor in dosarul nou format cu cel plecat din tara.
Intrebarea este, cum pot recupera restul de prejudiciu si sa achite toate cheltuielile de judecata. ( am de gand sa cer si daune morale, pentru ca nu sunt de cuvant). Mai mentionez ca am primit din lucrurile care mi-au fost furate si recuperate doar jumatate, restul fiind ramase la politie pana la incheierea dosarului. Celelelte bunuri returnate catre mine, nu am voie sa le instrainez fiind lasate in custodie.
Cum trebuie sa procedez sa fiu linistit si sa am toate bunurile mele acasa, iar cele care nu mai sunt sa-mi fie platite. Inclusiv cheltuielile de judecata (2500 lei)

Va multumesc anticipat

Cu stima N.G.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
Aramis., utilizator
Cel mai recent răspuns: Aramis. , utilizator 14:03, 3 Martie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~