avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații necesare deschiderii unui salon mobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații necesare deschiderii unui salon mobil

Salutare. De ce autorizații as avea nevoie pentru deschiderea unui salon de înfrumusețare (frizerie, coafor, make-up etc) mobil, pe 4 roti?

Pentru început as avea nevoie de o mașină (duba, autoutilitara etc), mobilier profesional, produse cosmetice etc. Dar nu știu apoi de ce autorizații as avea nevoie ca să pot functiona legal. Activitatea o voi desfășura în București.

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Lapin ionut , utilizator 17:18, 17 Noiembrie 2021
Salut
Ai reușit pana la urma sa îți faci frizerie mobila??
Ma interesează și pe mine asta
Ma tot gândesc de ceva timp dacă se poate ,și dacă da ,aplic și eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)