avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto suspendat

Buna ziua,
In luna aprilie am fost implicat intr-un accident rutier cu victime. Din primele cercetari a reiest ca eu sunt vinovatul.
Mentionez ca in luna mai as fi avut un an de la ultima suspendare a permisului (deci daca se considera data suspendarii permisului pt acest accident, luna aprilie, rezulta ca in 360 de zile, mi-a fost suspendat de 3 ori permisul ).
Momentan circul pe dovada, pana la solutionarea partii penale.

Ce se intampla dupa aceasta? Se anuleaza permisul? Daca da, in cat timp pot face scoala? Daca nu , o sa primesc 90 de zile; pot face cerere pt reducere la 30?
Cel mai recent răspuns: mike14m , utilizator 18:37, 23 Noiembrie 2009
Multumesc, dar nu ma ajuta cu cazul meu.
In decursul a 360 de zile am avut permisul suspendat de 3 ori. Exista posibilitatea de a fi anulat?
EXISTA
OK, m-as fi asteptat la niste raspunsuri ceva mai detaliate. Conform carei legi, poate vreti sa mai aflati detalii , etc,...
Ar fi buna si o justificare a raspusurilor.
detaliati si ma justific si eu :">

Alte discuții în legătură

Accident rutier - pe ce perioada se suspenda permisul? teodor2c teodor2c am avut un accident cu victime usoare circul cu dovada cat mi se poate suspenda permisul (vezi toată discuția)
Nup sau prelungirea dovezii de circulatie gnraloo gnraloo Buna ziua! In urma cu 3 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu o vatamare corporala, mai multe detalii aici ... (vezi toată discuția)
Modificare legislatie cod rutier? Brasto Brasto Buna ziua. As avea nevoie de o informatie, s-a schimbat cumva incadrarea in cazul accidentelor rutiere cu victima, cu peste 10 zile de ingrjiri medicale, in ... (vezi toată discuția)