avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NUP sau prelungirea dovezii de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUP sau prelungirea dovezii de circulatie

Buna ziua! In urma cu 3 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu o vatamare corporala, mai multe detalii aici www.avocatnet.ro/content/for... .
In ziua in care am depus declaratia mea la dosar mi s-a dat si o dovada de retinere a permisului cu drept de circulatie pt 15 zile,alaturi de o cerere pt prelungirea acesteia,cerere pe care am completat-o si depus-o pe loc la cercetari penale,dupa indicatiile politistului. Problema este ca inca nu a venit aprobarea de la procuror,nu ar trebui sa dureze max 15 zile? Sau cat dureaza pana pot primi NUP pt a-mi ridica permisul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gnraloo , utilizator 13:37, 6 Iulie 2009
Verificati dosarul deoarece in situatia dvs.s-ar putea incepe urmarirea penala. Este infractiune ce ati facut.Trebuie sa primiti citatie pentru a va putea prezenta in instanta.
ralucastefan2007 a scris:

Verificati dosarul deoarece in situatia dvs.s-ar putea incepe urmarirea penala. Este infractiune ce ati facut.Trebuie sa primiti citatie pentru a va putea prezenta in instanta.


As fi curios sa stiu ce infractiune am comis...Poate nu v-ati dat seama,eu sunt motociclistul,sunt victima,mie nu mi s-a acordat prioritate.
Si totusi,cam cat poate sa dureze pana primesc NUP sau macar prelungirea dovezii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat unkkkk unkkkk Buna seara, In urma producerii unui accident rutier, datorita neacordari de prioritate din partea mea ( accident soldat cu vatamarea corporala a unei ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis napoleonul napoleonul Salut, ma lamuriti,va rog,intr-o problema. Acum 2 luni a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unui pieton. La manevra de mers inapoi,pt ... (vezi toată discuția)
Urmărire dosar penal auto Madekira Madekira Acum 8 luni am fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu o ranire ușoară a unui motociclist. A venit poliția, Si a fost dus la spital. Eu între ... (vezi toată discuția)