avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie unica la un contract pe drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie unica la un contract pe drepturi de autor

Buna dimineata,

Am o intrebare referitoare la obligativitatea depunerii declaratiei unice. Mentionez ca in anul 2018 am fost angajata cu carte de munca in perioada ianuarie - septembrie 2018, contributiile fiind platite de angajator. Incepand cu luna august, am semnat si un contract pe drepturi de autor cu valoare de 1700 ron, impozitul fiind platit de angajator. As dori sa stiu daca am sau nu obligatia de a completa declaratia unica pe 2018 si de a plati CAS si CASS. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: RoxanaE2017 , utilizator 19:12, 4 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La situatia strict prezentata si cu aceste valori,nu.
multumesc frumos. O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)